Energie Kosten

Hoe wij er voor zorgen dat u minder gaat betalen voor uw energiekosten, is eigenlijk eenvoudig. Dit verloopt in een aantal stappen.

1. Het verzamelen van deelnemers bij het collectief.

Iedere week opnieuw vertegenwoordigen wij zo’n 50 tot 100 MKB ondernemers. Het totale verbruik van deze ondernemers vertegenwoordigt zo een totaalverbruik aan kWh. Een totaalverbruik waarmee wij zeer sterk staan tijdens de onderhandelingen.

2. Onderhandeling.

Met het totaalverbruik aan kWh en m³ onder de arm stappen we naar alle (bekende) energiemaatschappijen, die we natuurlijk tegen elkaar uitspelen. Heel bewust kiezen we ervoor enkel met de grotere en betrouwbare maatschappijen de onderhandelingen in te gaan.

3. Terugkoppeling.

Op het moment dat de doelstellingsprijzen of lager zijn behaald dan regelen wij voor u de overstap binnen het collectief. Het enige wat u hoeft te doen is de nieuwe overeenkomst te ondertekenen.

4. Heeft u nog een lopend contract bij uw huidige leverancier.

Door onze unieke afspraken kunnen wij dit laten herwaarderen, zodat wij u gegarandeerd een lager tarief kunnen aanbieden bij uw huidige leverancier. Er veranderd dan niets. Hoe dan ook. U bespaart altijd!

5. Geen afname verplichting of bijkomende kosten achteraf en geen vastrecht
Vaak zien wij in de kleine lettertjes van energiecontracten een afnameverplichting vermeld staan voor bedrijven. De klant krijgt dan een “boete” wanneer hij meer of minder verbruikt dan is afgesproken. Onze klanten hebben hier geen last van. Vooraf wordt alles duidelijk besproken, zodat u weet waar u aan toe bent. Geen afname verplichting of kosten achteraf.