Daarom save2day.nl:
save2day.nl biedt een flink aantal voordelen voor haar deelnemers, we hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

Lage tarieven
Door onze jarenlange ervaring in de energiebranche kunnen wij u garanderen dat we zeer scherpe tarieven voor gas en/of stroom kunnen afgeven.

Volledige ontzorging
We nemen u alle (administratieve) rompslomp uit handen. Van opzegging huidige energieleverancier tot de controle van nieuwe contracten, het regelen van de switch en de controle van de tarieven. Maar ook voor het beantwoorden van eventuele andere vragen kunt u ten allen tijde bij save2day.nl terecht.

Eén aanspreekpunt
U hebt één aanspreekpunt binnen save2day.nl, dus geen 0900 nummer of lange wachtrijen. Korte communicatielijnen, daar staan wij voor.

Bepalen zelf het inkoopmoment
save2day.nl bepaalt zelf het inkoopmoment. Zo zijn we dus niet afhankelijk van andere energiemaatschappijen. Doordat wij dagelijks de energiebeurs monitoren weten wij als geen ander op welk moment wij moeten inkopen. Als wij zien dat de prijzen gunstig staan, gaan we aanbesteden op de beurs, zodat wij de scherpste tarieven voor u kunnen garanderen.

Geen vastrecht
Als deelnemer van save2day.nl betaalt u geen vastrecht aan de energiemaatschappij. U betaalt wel een kleine jaarlijkse bijdrage aan save2day.nl. Deze is echter in bijna alle gevallen goedkoper dan het vastrecht dat de energiemaatschappij bij u in rekening brengt.

Geen bandbreedte
Als deelnemer van save2day.nl heeft u geen bandbreedte. Dat wil zeggen dat er bij u geen boete en/of andere tarieven in rekening wordt gebracht als u boven of ander het opgegeven volume komt.

Geheel onafhankelijk
save2day.nl bepaalt zelf met welke energiemaatschappij het zaken doet. Wie ons de beste prijs onder de juiste condities kan en/of wil leveren, mag onze klanten behartigen. Hierdoor zijn wij geheel onafhankelijk en doen wij alleen zaken met de zes grootste energiemaatschappijen van Nederland.